Off White Blog

Breitling Racing Team voitti Red Bull Air Race: n Malaysia Legin

Saattaa 5, 2024

Toistaiseksi vaikeasta vuodenajasta huolimatta, mukaan lukien kolme moottorinvaihtoa vain kolmessa kilpailussa tänä vuonna, Breitling Racing Team on saavuttanut kärkipaikan ensimmäisessä Red Bull Air Race -tapahtumassa, joka pidettiin Itä-Aasiassa. Viime viikonloppuna järjestetyssä Putrajayassa voitto on ensimmäinen periaatelentäjälle Nigel Lambille. Myös Itävallan Hannes Arch ja Australian Matt Hall saavuttivat palkintokorkeuden toisen ja kolmannen sijan. Siitä huolimatta Arch on nyt yleinen etumatka 30 pisteellä. Hallitseva mestari Paul Bonhomme päätti viidentoista palkintokorokkeen lopputuloksen, mutta on kaiken kaikkiaan toisena 25 pisteellä, kun taas Lamb siirtyi kolmanneksi 17 pisteellä.

1

Lamb, joka oli aiemmin kiertänyt Malesiaa näyttelylentäjänä viiden vuoden ajan, on edelleen suosittu maassa ja näki faniensa voimakkaan tuen, kun kello oli kello 1: 15.023, päivän nopein. Voitto oli tunnepitoinen Lambille, joka oli saanut kuusi toisen sijaa 43 edellisessä kilpailussa seitsemän vuodenajan aikana.

”Olen oppinut paljon, tietää tasapainon riskien ottamisen ja liian suuren riskin ottamisen välillä. Se on hieno tunne. Kiitos kaikesta tuesta, se on ryhmätyö, mukaan lukien Breitling ja Red Bull Air Race -organisaatio. Se on ollut fantastinen kilpailu ja tapahtuma täällä Putrajayassa, on hienoa olla takaisin Malesiassa ”, sanoi Lamb.