Off White Blog
Richard Millen suurlähettiläs Alexander Zverev vaati voittoa Madridissa

Huhtikuu 6, 2024

Richard Millen uusin suurlähettiläs Alexander Zverev väitti voiton Madridin savilla 13. toukokuuta. Ympäristössä Richard Mille RM 67-02: n mukautettu variaatio vasemmassa ranteessaan Zverev voitti Dominic Thiemin, joka aikaisemmin koputti Rafael Nadalin ulos puolivälierissä voittaen 6-4, 6-4 Madridin Masters-finaalissa. Zverev, joka voitti Münchenissä jo viikolla aiemmin, voitti kolmannen Masters 1000 -sarjan Rooman ja Montrealin pelien jälkeen vuonna 2017 pitäen maailman kolmannen sijan.

”Alexander Zverev on selvästi tulevaisuuden nro 1. Hän on uskomaton pelaaja. Hänellä on kaikki laukaukset. ” - Rafael Nadal, toinen Richard Mill -brändin lähettiläs

Richard Mille -lähettiläs Alexander Zverev vaati voittoa Madridissa

Voimakkaalla ensimmäisellä palvelullaan, jonka kellotaajuus on yleensä 200 km / h, ja tappavalla toisella palvelullaan, joka toimitetaan Zverevin allekirjoituspisteellä ja tarkkuudella, 21-vuotiaana, Zverev vahvistaa paikkansa toiseksi nuorimpana Madridin mestarimestarina Rafael Nadalin takana, joka voitti sen 19-vuotias - myös Richard Mille -perheen suurlähettiläs.

Korkean suorituskyvyn urheilija-lähettiläiden Richard Millen vakaa ei ole sattumanvarainen. Tuotemerkki teki itselleen nimeä tutkimalla ja kehittämällä erittäin kestäviä kelloja, joiden tarkoituksena oli kestää G-joukkojen jännitteet ja voimakkaat mailaheilahdukset, joten hänen esiintymisensä Nadelin kotimaassa ei ollut sattumaa, ja lisäksi Alexander odottaa tavaramerkkilähettilääntään, "Rafa on edelleen lyödävä mies ja Roland Garrosin suuri suosikki." Hänen voitto Thiemia vastaan ​​ei ole vain todistanut mahdollisuutta, että saksalainen voi olla suuri uhka myöhemmin tässä kuussa pidettävässä Ranskan avoimessa kilpailussa, mutta myös ottelun, joka merkitsee pienempää eroa voittojen määrässä hänen ja Nadelin välillä.

Madridissa voittanut Richard Millen suurlähettiläs Alexander Zverev osoittaa jälleen kerran, että brändillä on kiinnostunut näkemään ei vain urheilijoiden ja voittajien valinta. Kuten kaikki tuotemerkin suurlähettiläät, Zverev käyttää erityistä räätälöityä RM 67-02, joka on ainutlaatuinen versio mustana, punaisena ja keltaisena edustamaan kotimaataan.

Richard Mille RM 67-02 Hinta ja tiedot

liike : Automaattinen CRMA7-kaliiperi
tapaus : 38,7 mm kvartsi TPT (edessä ja takana) ja hiili TPT (kotelon nauhat) 30 metrin vedenkestävyydellä
Hihna : Tekstiili “mukavuushihna”, saumaton ja joustava.
Hinta : 120 500 dollaria