Off White Blog

F1 Shanghai, Kiina: Lewis Hamilton mestariluokka voitti hänet ja Mercedes Kiinan Grand Prix -sarjan

Saattaa 14, 2024

Lewis Hamiltonin Mercedes-Benz F1 W08 -hybridi Formula 1 -mestaruuskilpailuissa Shanghaissa, Kiinassa © Sutton Motorsport Images

Lewis Hamiltonin hallitseva ajotapa ja puhdas tarkkuus opasivat häntä 54. uravoittoonsa, hiukan 6,2 sekuntia ennen Sebastian Vettelin Prancing Horse -tapahtumaa. Britti johti koko matkan, varmistaen paalupaikan karsinnassa eikä koskaan jättänyt lyöntiä radalla. Tämä on hänen kolmas Formula 1 Grand Slam ja hän on nyt tasolla palkintopaikoille suuren Alain Prostin kanssa. Tämän piti olla yksi ennakoimattomimmista kilpailuviikonloppuista, kun kaksi harjoittelua peruttiin, kun lääketieteellinen helikopteri oli maadoitettu ja jatkuvasti esiintyvä suihkut uhka näyttivät siltä, ​​että se viipyisi sunnuntain iltapäivän kilpailuun.

Tule kilpailupäivään, mutta sää oli selkeä, mutta nurkissa oli silti näkyviä märkäpisteitä - mikä käy ilmi Max Verstappenin kamerasta, kun hollantilainen kilpa-kuljettaja ohjasi asiantuntevasti autoaan 16. sijalta seitsemänteen avausvaiheessa, mitä oli todistaakseen parhaan kilpailunsa vielä. Myöhemmin hän ohitti kokeneemman joukkuetoverinsa Daniel Ricciardon päättääkseen kilpailun kolmanneksi. Hän sanoi: "Se oli erittäin haastava kilpailu, mutta nautin siitä todella. Luulen ohittaneen yhdeksän autoa aloituskierroksella, joten se oli minulle erittäin hyvä kilpailu. Minulla ei ollut paljon rata-aikaa tänä viikonloppuna, koska en tehnyt paljoa karsinnassa, joten en odottanut voittavani palkintokorokkeelle, joka oli alkanut 16. sijalla. "

Ferrarin Sebastian Vettel, Mercedes 'AMG F1 Lewis Hamilton ja Red Bull Racingin Max Verstappen palkintokorokkeella Shanghain Grand Prix 2017 -sarjassa. © Sutton Motorsport Images

Ferrarin Sebastian Vettel, Mercedes AMG F1 Lewis Hamilton ja Red Bull Racingin Max Verstappen palkintokorokkeella Shanghain Grand Prix 2017 -sarjassa. © Sutton Motorsport Images

Viikonlopun edetessä Daniel Ricciardoa nähtiin Hongkongissa hyppynarulla Causeway Bayn alueella vaeltaen himmeällä sumulla. Toisaalta Lewis Hamilton nähtiin katolla Macaossa näyttävän Macaon yön siluettia vastaan ​​nousemassa helikopteria ja sitten taas Pekingissä laulaja JJ Lin: n kanssa oppien kalligrafiaa, saaden lopulta uuden musteen, jonka hän ylpeänä näytti kiinalaiselleen faneja. Mercedes AMG juhlii 50-vuotiaanaan lanseeratensa GT R: n Kiinassa Lewis Hamiltonin kanssa lauantai-iltana Shanghaissa.

Kyse on Shanghain viikonlopun käärinnästä, ensi viikonloppuna on Bahrain, ja tuomme kaikki kilpailun kohokohdat yhdessä ensimmäisen Lähi-idän pitstop-tyylin ylellisyyden kanssa.